The Chivers Family


 

Case Study

The Chivers family was rebuilding their home after it was was destroyed in the unprecedented Alberta flood of 2013. The busy, young family wanted their new home personalized to suit their lifestyle.

Chivers Residence - Walk in closet / penderie.

 
Chivers Residence - Walk in closet / penderie.

 

Storage is an ever-present need for the family of four to keep up with a growing inventory of equipment for sports and activities. To meet these needs, the Chivers chose DIRTT to build their dream kitchen, closets, yoga studio, and efficient laundry room.

ICE software helped the family visualize the space in 3D and understand how their space would look and feel. Using the technology, the Chivers could work with their designer to create the perfect reflection of their lives.

As the DIRTT elements arrived for installation, one family member noted, “this is the first and only thing that’s arrived on time on this whole project.


 

More Case Studies

Civic Hall

“We’re in the business of serendipity,” according to Heidi Sieck, Chief Community Officer at Civic Hall, a work-and-community space dedicated to civic technology—… Read More

Office Design
Case Study –
Augustine Design Group

DIRTT’s story resonates far beyond the broad variety of solutions and finishes our San Diego DIRTT Partner incorporated into their bold new Green Learning Center.… Read More

University of Portland,
Clark Library

Serving the digital natives of Generation Y on college campuses requires not only state-of-the-art technology, but also an environment that supports the highly collaborat… Read More