Burovision


 

Case Study

A place for everything. A finish for everything. And everything in its place. Each of these themes is evident in our Ottawa Distribution Partner’s new Green Learning Center.



 


 

A java center where contrasting backsplash tiles are protected by durable Corning® Willow® Glass. The predominantly glass “jewel box” conference room with a stunning floor-to-ceiling portrait of the company founders, imparting the firm’s culture and philosophy. Walls do double-duty with a warm wood finish inside the conference room; while outside, facing an informal work space, imbedded monitors vanish into the black back painted glass when not in use. It’s a balance of design, comfort and practicality.

Ottawa Showroom

 
Ottawa Showroom

 

Tactics

Solutions

  • Pivot Doors
  • Frameless Glass Barn Doors
  • Combination, Solid and Glass Walls
  • Glass Clerestory
  • DIRTT Power
  • Millwork
  • Java Center
  • Seismic
  • Acoustical Management
  • Imbedded technology

Finishes

  • Enzo Approach
  • Corning® Willow® Glass
  • Back Painted Glass
  • Clear Tempered Glass
  • Chromacoat
  • Thermofoil
  • Wood Veneer

 

More Case Studies

Office Design
Case Study –
Augustine Design Group

DIRTT’s story resonates far beyond the broad variety of solutions and finishes our San Diego DIRTT Partner incorporated into their bold new Green Learning Center.… Read More

Civic Hall

“We’re in the business of serendipity,” according to Heidi Sieck, Chief Community Officer at Civic Hall, a work-and-community space dedicated to civic technology—… Read More

Library Design
Case Study –
Clark Library UofP

Serving the digital natives of Generation Y on college campuses requires not only state-of-the-art technology, but also an environment that supports the highly collaborat… Read More